Skip to main content

Team

Hos Bogføring Nord er vi 7 engagerede og kompetente medarbejdere. Som udgangspunkt har vi hver vores kundeporteføljer, men supplerer naturligvis hinanden, når dette er nødvendigt.

I samarbejdet med vores kunder lægger vi stor vægt på fleksibilitet, stabilitet og gensidig tillid, og vi behandler naturligvis alle dine virksomhedsforhold med fuld diskretion.

ANNY SØRENSEN

Direktør

Anny er indehaver af Bogføring Nord og har været selvstændig siden 2009. Hun er uddannet civiløkonom og har mere end 20 års erfaring med bogholderi og regnskab inden for mange forskellige brancher.

Mobil: 26 68 78 48
E-mail: as@bf-nord.dk

MALENE ASTRUP

Bogholder

Malene er kontoruddannet og har mere end 20 års erfaring indenfor bogholderi, lønbogholderi og ordrebehandling. Hun har bl.a. arbejdet med debitor-/kreditorbogholderi, import/eksport, løn og personale samt indberetninger til det offentlige. Malene har erfaring med Navision, Mamut, Axapta, Danløn, Dataløn, Lessor Løn, Lessor Workforce, Uniconta, Business Central, E-conomic og Microsoft Office.

Mobil: 28 40 70 48
E-mail: ma@bf-nord.dk

HENRIETTE SIMENSEN

Bogholder

Henriette er kontorudannet og har erfaring inden for bogholderi, løn og indberetninger til det offentlige.

Hun har stor erfaring med Navision, Business Central, E-conomic, Danløn og Dataløn.

Derudover kan Henriette hjælpe med opsætning og brug af bilagssystemerne zExpense og Pleo.

Mobil: 28 14 63 96
E-mail: hs@bf-nord.dk

BENTE AMMITZBØLL NIELSEN

Business Controller

Bente er uddannet revisor og har mere end 35 års erfaring i revisionsbranchen med fokus på udarbejdelse af årsrapporter, controlling- og rapporteringsopgaver. Herudover har hun arbejdet som økonomiansvarlig i en produktionsvirksomhed.

Hun arbejder med forskellige økonomisystemer, lønsystemer og banksystemer. Ud over bogholderi og periodeafslutning er hendes opgavefokus opbygning af rapporter, ledelsesrapportering, nøgletalsanalyser samt optimering af forretningsgange og systemer tilpasset den enkelte virksomhed. Herudover arbejder hun med drifts- og likviditetsbudgetter.

Mobil: 28 59 17 30
E-mail: ban@bf-nord.dk

INGRID BANG SVENDSEN

Business Controller

Ingrid er uddannet på revisionskontor. Hun har arbejdet som revisor i mere end 30 år samt som økonomichef inden for restaurationsbranchen i 2 år. Hun har arbejdet med alt fra bogføring til udarbejdelse af bugetter og regnskaber og har bl.a. erfaring inden for sundhedssektoren og detail-, konsulent- og restaurationsbranchen. Desuden har hun et bredt kendskab til løn og HR.

Ingrid er fortrolig med en række forskellige økonomisystemer samt Dataløn, Danløn og Planday.

Mobil: 28 26 54 92
E-mail: ibs@bf-nord.dk

KARINA FLYVHOLM JENSEN

Studentermedhjælper

Karina studerer finansbachelor og er ansat som studentermedhjælper. Hun varetager opgaver som kreditor- og debitorstyring, indscanning og lettere bogføringsarbejde. I efteråret 2023 har vi haft fornøjelsen af at have Karina fuld tid på kontoret, hvor hun var i et praktikforløb i forbindelse med hendes uddannelse til finansbachelor.

E-mail: kfj@bf-nord.dk