Skip to main content

Serviceminded og grundig bogholder i Brønderslev

Bruger du for meget af din tid på at betale regninger og sende fakturaer ud til kunder? Eller lønudbetalinger og momsregnskab?
Vi er klar til at give dig mere tid til at koncentrere dig om det, som du er bedst til. Vores speciale hos Bogføring Nord er at håndtere alle former for bogføringsopgaver for vores kunder. Søger du en erfaren bogholder i Brønderslev til at gøre din hverdag lettere og mere bekymringsfri, hører vi derfor meget gerne fra dig.

Få mere overskud til din forretning

Som virksomhedsejer har du sikkert mange bolde i luften – og den daglige bogføring er blot en ud af mange opgaver, som du bliver nødt til at tage dig tid til. Med vores hjælp kan du få meget mere tid til andre opgaver, som er mindst lige så vigtige for dig og din forretning. En freelance bogholder koster dig hverken sygedage eller feriepenge, men du betaler på timebasis for den reelle tid, som vi bruger på at holde styr på din bogføring.

Bogføring i alle afskygninger

Overvejer du at outsource en eller flere opgaver i dit bogholderi i Brønderslev, står vi altid til rådighed. Vi påtager os gerne alle dine regnskabsopgaver, hvor vi sørger for alt fra løn og moms til daglig bogføring og fakturering. Har du kun behov for, at vi tager en mindre delopgave fra dine skuldre, finder vi også en fornuftig løsning på det. Vi er fleksible og kan skræddersy en løsning, der får din hverdag til at fungere på bedste vis.

Tag kontakt til dit bogholderi i Brønderslev

Har du spørgsmål til vores ydelser? Eller er du interesseret i at høre mere om de priser, som vi kan tilbyde? Vi hører altid gerne fra dig og tager os tid til en snak. Kontakt os på telefon 26 68 78 48 eller skriv til os på info@bf-nord.dk.